Vi som jobbar här


Lollo

Jag gick frisörutbildningen på Kungsmadskolan i Växjö och tog studenten år 2000. När jag ett år senare tog gesällen så startade jag mitt egna företag och öppnade Studio22 på Värendsgatan här i Alvesta – sedan blev det en flytt ner till Storgatan, 15 år senare där vi är idag!

Mina specialiteter är bal, bröllop och make-up. Det tycker jag sätter en extra guldkant på min dag!

Johanna

Jag påbörjade min utbildning på John Bauer i Värnamo efter att ha flyttat ner från Dalarna och blev färdig frisör 2011. Jag har haft hyrstol på salongen i 12 år. Dom blonda håren är något som jag älskar lite extra!

*auktoriserad hairtalk/BHBD stylist


Sandra

Jag har jobbat som frisör sedan 2010 då jag både tog studenten från John Bauer gymnasiet i Växjö & min gesäll. Jag tycker om variationen på salongen där jag får vara kreativ och träffa nya människor. Jag har varit på salongen i 12 år och har hyrstol. Just nu är jag mammaledig.

*auktoriserad hairtalk/BHBD stylist

Julia

Instagram @studiojuliatour

Jag är utbildad frisör med gesällbrev & frisörlicens sedan våren 2024. Jag har varit här sedan början av 2021 då jag var praktikant, efter studenten påbörjade jag mina traineetimmar som nu är avklarade. Jag jobbar nu fullt på salongen & har hyrstol f.r.o.m juni-24. Jag älskar variationen med olika kunder, men herrklippningar & blonda hår tycker jag är extra roligt.

  • auktoriserad hairtalk/BHBD stylist