Vi som jobbar här


Lollo

Jag gick frisörutbildningen på Kungsmadskolan i Växjö och tog studenten år 2000. När jag ett år senare tog gesällen så startade jag mitt egna företag och öppnade Studio22 på Värendsgatan här i Alvesta – sedan blev det en flytt ner till Storgatan, 8 år senare där vi är idag!

Mina specialiteter är bal, bröllop och make-up. Det tycker jag sätter en extra guldkant på min dag!

Johanna

Jag påbörjade min utbildning på John Bauer i Värnamo efter att ha flyttat ner från Dalarna och blev färdig frisör 2011. Jag har haft hyrstol på salongen i 12 år. Dom blonda håren är något som jag älskar lite extra!

*auktoriserad hairtalkstylist


Sandra

Jag har jobbat som frisör sedan 2010 då jag både tog studenten från John Bauer gymnasiet i Växjö & min gesäll. Jag tycker om variationen på salongen där jag får vara kreativ och träffa nya människor. Jag har varit på salongen i 12 år. Jag har nu börjat jobba igen efter min mammaledighet, jag finns på salongen mån-tors.

*auktoriserad hairtalkstylist

Julia

Instagram @studiojuliatour

Jag är trainee, vilket innebär att jag är under utbildning. Jag gjorde mitt delprov i maj 2022 och jobbar nu in mina 2000 timmar innan jag får avlägga gesällprovet. Det bästa med frisöryrket är att ingen dag är den andra lik och att få utvecklas med hjälp av mina kollegor.